2BE Light

Waarom 2BE Light?

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar? Loop je vast op school? Is het lastig om uit je bed te komen of wil het vanwege je thuissituatie allemaal even niet? En weet niet je niet waar je goed in bent? En wil je dat ontdekken? Dan gaan we graag met je in gesprek over 2BE Light. Zodat jij weer zelfvertrouwen krijgt, jou uitdagingen overwint en weer energie krijgt om het op school vol te houden en de juiste keuzes te maken die bij jou passen. We gaan samen met jou aan de slag.

Binnen het programma van 10 weken komen verschillende thema’s voorbij die wij aanpassen op jou vraag en behoefte. De verschillende type workshops, de duur van het programma en de verschillende stappen binnen het project kun je vinden door op deze pagina. Hopelijk zien we je binnenkort voor een kennismakinggesprek!

Inhoud en doel

2BE Light is een jongerenproject dat volledig is gefocust op jou! Wat zou jij willen? Waar wordt jij blij van? Wat is je droom? Waar loop je tegenaan en hoe kunnen we jou helpen om te komen, waar jij graag wilt zijn.

We garanderen dat je groeit in je persoonlijke ontwikkeling! Je gaat aan de slag met ervaren en inspirerende coaches, workshopleiders en rolmodellen die je helpen te vinden, waar jij naar op zoek bent. Naast deze mensen, ga je dit avontuur natuurlijk niet alleen aan. Je ontmoet jongeren van jou leeftijd en gaat samen met hen de uitdaging aan. Hierdoor zul je merken dat je van elkaar gaat leren en uiteindelijk door deze toffe ervaring vrienden voor het leven maakt.

Ons programma bestaat uit 1o weken waarin je drie dagdelen bij ons komt en we samen met jou en de groep aan de slag gaan. Naast het programma wordt je ook nog gecoacht. Wanneer je nog naar school gaat, stemmen we samen met school af welke uren/vakken je kunt/mag missen om mee te doen aan 2BE Light.

Ons doel is om samen met jou, jouw doel te bereiken!

Wat levert 2BE Light je op?

Wanneer je mee doet aan 2BE  Light wordt je de beste versie van jezelf! Je ontdekt waar je goed in bent, waar je kracht ligt en hoe je dit kunt inzetten. Daarnaast leer je jezelf beter kennen, buiten je comfort zone te stappen, krijg je meer energie door de actieve activiteiten die we samen ondernemen en de nieuwe inzichten die je krijgt. Ook leer je wat je nodig hebt om jou doel te behalen en zullen we je in het proces daarnaartoe coachen.

Na de 10 weken maak je een keuze qua vervolgstappen. Dit kan zijn qua vervolgopleiding, school of iets anders dat passend is voor jou situatie. Het levert je op dat je een paar stappen verder komt, dan waar je nu staat. Daarnaast weet heb je ontdekt wat bij je past en wat je nodig hebt om daar te komen!