Professionals

Op deze pagina vind je een aantal projecten, die we nog extra toelichten voor professionals. Aangezien we veelal aanmeldingen krijgen vanuit de hulpverlening of het onderwijs, vinden we het belangrijk om deze professionals van de juiste informatie te voorzien.

2BE: Jouw Jongere

Je probeert je kind / jongere aan te sporen een opleiding te gaan doen, maar wat als hij niet weet waar zijn hart sneller van gaat kloppen? Dan start hij met een opleiding, stopt, start opnieuw en stopt weer. Hij kan het gevoel hebben te falen. Zijn zelfvertrouwen is er niet meer en hij besluit maar helemaal niet meer te gaan studeren…

Zomaar een situatie uit de praktijk, zoals wij die vaker tegengekomen. 2BE is er om jouw zoon, dochter of jongere weer terug te brengen naar een dagritme. Om samen te (her)ontdekken waar hij of zij gelukkig van wordt. Om samen nieuwe stappen te zetten naar zijn of haar toekomst. Hoe? Lees via onderstaande link meer over de inhoud van het project 2BE voor jouw kind of jongere.

 

PIT Project

Binnen het PIT project focussen wij op de doelgroep jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Waarvan we zien dat deze jongeren al een link hebben met de criminaliteit. Vaak zien we dat dit de broertjes en zusjes zijn van de criminele jongeren en willen graag preventief met hen aan de slag.

We bieden een op een coaching, gaan de wijken in voor ontmoeting en opbouw van relatie voor deze jongeren. Hiervoor hebben wij een activiteitenprogramma ontwikkeld en bieden daarnaast nog preventieve activiteiten aan binnen onze organisatie rondom ons 2BE project en MDT project, waarbij dit een middel kan zijn om deze jongeren een stap verder te helpen.

Voor meer informatie over ons activiteiten plan (wanneer we waar zijn), De PIT aanpak qua coaching en de verbinding met ons 2BE en MDT project, verwijzen we u naar onze projectleider.

2BE Academy

Onze 2BE Academy is gericht op scholen. Wij bieden verschillende sociaal-emotionele trainingen voor leerlingen. Samen met betrokken docenten kijken we wat een klas nodig heeft en welke training het beste bij de klas past.

Ook bieden we trainingen op maat waar leerlingen zich individueel kunnen inschrijven. Wilt u meer weten? Neem dan snel contact op met Anouk Maassen (06-21430556).

Organisatiefilm 2BE