Onze projecten

Binnen 2BE hebben we meerdere projecten. We kijken graag samen met jou welke vraag jij hebt en welk project goed bij jou zou passen. Op de website vind je alvast een korte introductie op de verschillende projecten. Wil je meer weten? Neem dan direct contact op met de projectleider of neem contact met ons op via het aanmeldformulier.

Brasserie 1884

Brasserie 1884, gevestigd in het station van Delfzijl! Is een opleidings-locatie waar we in een rustige en ongedwongen omgeving mensen opleiden en/of werk fit maken. We hebben een dynamisch team met verschillende achtergronden en werken elke dag om onze mensen klaar te stomen voor uitstroming naar het bedrijfsleven. Bekijk onze menu kaart en kom gerust een keer onze heerlijke gerechten proeven!

PIT

Preventief Interventie Team. Dat is waar PIT voor staat! Samen preventief met jongeren aan de slag. Vooral met de jongeren die vanuit huis gestimuleerd worden of korte lijntjes hebben met criminaliteit. We gaan de wijken in, bieden verschillende (sport)activiteiten aan om een relatie op te bouwen met de jongere. Vanuit daar stimuleren we ze om hun eigen pad te kiezen en inzicht te geven in de talenten die zij hebben. We begeleiden hen naar de preventieve activiteiten die al zijn ontwikkeld, bijv. MDT Make A Move en 2BE (Light), daarnaast bieden we 'de top 10' individuele begeleiding aan.

MDT – Make a Move

In de werkplaats ben jij de baas. Aan wat voor project je werkt, bepaal je dus lekker zelf. Een project kan van jou alleen zijn of van meerdere mensen. In de werkplaats staat altijd iemand klaar om je te helpen bij je project wanneer dat nodig is.

2BE Light

Wegens het succes van het project 2BE, bieden we 2BE ook aan voor de leeftijdsgroep 12 - 16 jaar. De 'Light' versie! Hier gaan we samen met jou aan de slag gaan, zodat jij leert waar jou talenten liggen en dit ook weet in te zetten, waardoor je weer een fijne plek op school krijgt of andere keuzes maakt die bij jou passen. Durf jij het aan?

2BE Coaching

Individuele begeleiding, waarin jijzelf de regie houdt! We gaan samen met je aan de slag! Jij bepaald wie er binnen jou actie team met jou aan de slag gaat en wie er samen met jou meeloopt. Samen stellen we je doelen op en gaan met je aan de slag, zodat jij gaat komen, waar jij graag wilt zijn!

Meld je aan voor 2BE!

Weet je niet zeker of 2BE bij je past? Je kan altijd vrijblijvend appen of praten met een begeleider. Vul je je gegevens in en we sturen je een appje!