Brasserie 1884

Brasserie 1884

Brasserie 1884 is een opleidings-locatie waar we in een rustige en ongedwongen omgeving mensen opleiden en/of werk fit maken. We hebben een dynamisch team met verschillende achtergronden en werken elke dag om onze mensen klaar te stomen voor uitstroming naar het bedrijfsleven.

De brasserie is ook een bedrijf dat streeft naar goede kwaliteit en service. Daarbij maken wij gebruik van zoveel mogelijk lokale producten en leveranciers. Op onze unieke locatie in het stationsgebouw van Delfzijl werken we met zorg en liefde voor elkaar, onze gasten en onze producten.

De naam Brasserie 1884 hebben we gekozen, omdat 1884 het bouwjaar is van het station!

Inhoud & Doel

In Brasserie 1884 werken we met deelnemers met afstand tot de arbeidsmarkt. Ons doel is om deze deelnemers op te leiden in samenwerking met andere horecazaken in de regio. Elke maand kijken we of een deelnemer klaar is om door te stromen naar één van onze samenwerkingspartners. Om de juiste begeleiding hierin te kunnen bieden zorgen we voor

  • Een duidelijk trajectplan per deelnemer
  • Aanvullende trainingen naast het algemene werk
  • Goede communicatie met de aanmelders

De deelnemers zijn altijd aanvullend op het bestaande team, zodat we naast ons maatschappelijk doel ook een goedlopende, gezellige horecazaak zijn. Brasserie1884 is modern maar knus ingericht. Er heerst altijd een gemoedelijke, fijne sfeer. Je kunt Brasserie 1884 bezoeken voor een lekkere lunch, een gezellige borrel, maar ook ‘To Go’ behoort tot de mogelijkheden.

Meer info & Reserveren

Brasserie 1884 is dé plek voor een hapje en drankje op een gunstige locatie, waar deelnemers met afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen zichzelf te ontwikkelen in een prettige omgeving!

Check onze menu kaart en mogelijkheden qua catering op onze website van Brasserie 1884.

Graag tot snel!