2BE Project

Waarom 2BE?

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar? Ben je er klaar voor om de beste versie van jezelf te worden? Weet je even niet welke richting je op wilt in het leven? Loop je vast op werk of opleiding of zit je thuis? Wil je weer een doel hebben om aan te werken? Dan heten we je graag welkom bij 2BE! We gaan samen met jou aan de slag. Binnen het programma van 10 weken komen verschillende thema’s voorbij die wij aanpassen op jouw vraag en behoefte. De verschillende type workshops, de duur van het programma en de verschillende stappen binnen het project kun je vinden door op de link hieronder te klikken.

Inhoud & Doel 2BE

2BE is een jongerenproject dat volledig is gefocust op jou! Wat zou jij willen? Waar wordt jij blij van? Wat is je droom? Waar loop je tegenaan en hoe kunnen we jou helpen om te komen, waar jij graag wilt zijn.

We garanderen dat je groeit in je persoonlijke ontwikkeling! Je gaat aan de slag met ervaren en inspirerende coaches, workshopleiders en rolmodellen die je helpen te vinden, waar jij naar op zoek bent. Naast deze mensen, ga je dit avontuur natuurlijk niet alleen aan. Je ontmoet jongeren van jouw leeftijd en gaat samen met hen de uitdaging aan. Hierdoor zul je merken dat je van elkaar gaat leren en uiteindelijk door deze toffe ervaring vrienden voor het leven maakt.

Ons doel is om samen met jou, jou doel te bereiken!

Wat levert 2BE je op?

Wanneer je mee doet aan het 2BE project wordt je de beste versie van jezelf! Je ontdekt waar je goed in bent, waar je kracht ligt en hoe je dit kunt inzetten. Daarnaast leer je jezelf beter kennen, buiten je comfort zone te stappen, krijg je meer energie door de actieve activiteiten die we samen ondernemen en de nieuwe inzichten die je krijgt. Ook leer je wat je nodig hebt om jou doel te behalen en zullen we je in het proces daarnaartoe coachen.

Lees hieronder een aantal ervaringen van jongeren die jou voorgingen. Zien we jou binnenkort voor een kennismakingsgesprek?

Het 2BE project draait op twee locaties in de provincie Groningen. Hieronder de contactgegevens:

  • 2BE Eemsdelta is gevestigd in het stationsgebouw te Delfzijl.
    Projectleider Cheyenne Bolt – 06 21894720    Cheyenne@2be.nl
  • 2BE Oost Groningen kun je vinden aan de Beetserweg 2, Sellingen.
    Projectleider Leonie ten Velde – 06 15666164  Leonie@2be.nl

 

Ervik
17

  • 2BE Project

‘Dankzij 2BE! had ik in mijn tussen jaar weer structuur in mijn dagen, ben er daar achter gekomen wat ik later wil doen, en wat voor opleiding ik daar voor nodig heb (transport wegvervoer). Daar ben ik in contact gekomen met 2 chauffeurs en ben een paar keer meegereden. Tijdens 2BE! ben ik uit mijn comfortzone getreden met sommige opdrachten en durf dat nu ook nog vaker, heb veel geleerd en mijn zelfvertrouwen heeft een behoorlijke boost gekregen. Heb mij inmiddels ingeschreven voor de opleiding, heb een baantje en heb contact met leerwerkbedrijven.’

Marley

  • 2BE Project

‘2BE heeft voor mij een hele positieve impact gehad op mijn dagelijkse leven. Door 2BE heb ik structuur in mijn leven gekregen, waardoor dagelijkse dingen zoals opruimen en ontbijten zoveel makkelijker werd. ook heeft 2BE mij heel erg geholpen met naar toekomst durven kijken. Hoe moeilijk ik dit ook vond, de coaches proberen het zo makkelijk en realistisch mogelijk voor me te maken. Doordat we veel over onze gevoelens mochten praten heb ik gemerkt dat ik dat nu ook makkelijk kan doen bij vrienden en familie. Tegenwoordig woon ik op Schiermonnikoog en doe ik een BBL opleiding voor zelfstandig werkend gastvrouw.’