MDT – Make a Move

Hey Jij!

Ben jij tussen de 14 en de 27 jaar? In de werkplaats van MDT Make A Move Eemsdelta kun je dan je eigen projecten opstarten. Denk bijvoorbeeld aan een evenement organiseren, een bouwproject uitvoeren of creatief bezig zijn! Graag helpen we je daarin mee en bieden we middelen die jou verder helpen met je project.

Ook kun je op geplande middagen toffe workshops volgen, die je echt een stukje verder kunnen helpen op het gebied van werk, school en talentontwikkeling. Hier kun je dus groeien in je talenten en en je vrijwillig inzetten voor een ander. Er staat ook een beloning tegenover. Maar daarover meer op deze pagina… Dus lees snel verder!

 

 

Inhoud & Doel

Bij Make a Move kun je meedoen aan de ‘doe weken’. Dit betekent dat jij al een idee hebt van wat je wilt en wat je talenten zijn. In onze werkplaats of bij één van onze partners kun je je talent verder ontwikkelen.

Naast de ‘doe weken’, hebben we ook een combinatie met de ‘ontdek weken’. Wanneer je nog niet precies weet wat je talenten zijn, gaan we eerst samen op ontdekkingstocht. In een periode van tien weken leer je jezelf steeds beter kennen. Na deze tien weken weet jij waar je goed in bent en hoe je dat in kunt zetten. Dit ga je dan ook doen op onze werkplaats of bij één van onze partners.

We zijn op de maandagavond en vrijdagavond open van 19.00 – 22.00.  Op deze avonden bouwen/werken we aan je eigen project. Voor workshops zijn we elke dinsdag en vrijdagmiddag open van 13.00 – 17.00.

 

Wat levert MDT Make A Move je op?

Je sluit je periode bij Make a Move af met een welverdiende certificaat! Dit is natuurlijk super handig voor je C.V. Werk je 80 uur aan je project, dan krijg je 140 euro en een certificaat! Ben jij tussen de 14 en 27 jaar en enthousiast? Kom een keer langs!

Meer weten over wat voor projecten we doen, waar je bij aan kunt sluiten? Of heb je zelf een tof idee qua project dat je graag met ons wilt delen?

Neem contact op met onze projectleider MDT Make A Move Delfzijl:

  • Projectleider Delfzijl – MDT Make A Move:

Hopelijk zien we je snel in onze creatieve werkplek!

Locatie: Station Delfzijl.