2BE Coaching

Waarom 2BE Coaching?

Bij 2BE! zijn we er voor jou! Soms komt het voor dat je het even niet meer allemaal weet. Is de opleiding wel wat je er van verwachtte? Twijfel je om er mee door te gaan? Of had je gehoopt op je nieuwe school ook nieuwe vrienden te maken, maar blijkt dat moeilijker dan gedacht?

Op weg naar volwassen worden, kom je soms voor lastige keuzes te staan. Hoe pak je iets aan als je het nog nooit eerder hebt gedaan? Hoe weet je dan wat juist is? Bij 2BE Coaching helpen we jou bij alle vraagstukken. Samen met jou kijken we naar wie je bent en waar je tegenaan loopt. Ook kijken we naar jouw talenten om jou weer in je kracht te zetten, zodat je uiteindelijk weer zelf verder kan!

Inhoud & Doel

Bij 2BE Coaching begeleiden we je individueel en gaan we samen met jou doel aan de slag. Wil je meer structuur in je leven? Gezonder eten en meer bewegen, zodat je actiever wordt en meer naar buiten gaat? Of wil je graag meer mensen om je heen? Of wil je graag weer naar school of aan het werk en weet je niet waar je talenten liggen? Wij gaan graag met je aan de slag om je talenten te ontdekken en je te helpen waar jij dat nodig hebt.

Via onze 2BE Klapper zoek je zelf een 2BE Coach uit die jou begeleidt bij het hele traject. Daarnaast stel jezelf je actieteam samen, dit zijn de mensen die jij graag bij je wilt hebben en waarvan jij denkt dat ze waardevol zijn voor jou proces.

Samen doorlopen we verschillende fases, waarbij jij in iedere fase zelf de regie hebt en bepaald met welke stappen jij zet en met wie. We lopen naast je, ondersteunen je, inspireren je en helpen je naar de volgende stap, zodat jij komt, waar jij uiteindelijk wilt zijn.

Wil jij de beste versie van jezelf worden?

Wat levert 2BE Coaching je op?

Je ontdekt waar je talenten liggen en behaald op jou manier en jou tijd je doel! Door zelf je coach te kiezen en dat we samenwerken met iedereen die bij jou betrokken is en in jou actieteam zit, zorgen we ervoor dat je maar een keer je verhaal hoeft te vertellen en dat iedereen op de juiste manier wordt ingezet, zodat iedereen elkaar versterkt en jou helpt om te komen waar jij graag wilt zijn!

Plan samen een kennismakinggesprek met de projectleider die je praktisch vertelt hoe het traject eruit kan zien, wat de verschillende fases inhouden en welke stappen we samen kunnen zetten.

Neem voor meer informatie over 2BE Coaching contact op met de projectleider. Zie gegevens per locatie hieronder

  • Projectleider 2BE Coaching Eemsdelta:
  • Projectleider 2BE Coaching Oost Groningen: